Spring naar navigatie Spring naar inhoud

Huiselijk geweld en kindermishandeling

Binnen GGZ Drenthe Kinder- en Jeugdpsychiatrie (KJP) werken we met de verplichte Meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling. Dit betekent dat we tijdens de intake en behandeling op verschillende momenten aandacht hebben voor de thuissituatie en omgeving van het kind/de jongere. 

Als er vragen of zorgen zijn over de veiligheid van het kind/de jongere of andere gezinsleden, proberen we samen te kijken hoe hiermee om te gaan en of we daarbij ondersteuning kunnen bieden of organiseren.

Samen met de ouder(s)/verzorger(s) wordt dan een plan gemaakt om de veiligheid van alle gezinsleden te waarborgen. Wij kunnen daarbij hulp en advies vragen aan experts van GGZ Drenthe en/of Veilig Thuis. Als de zorgen blijven bestaan kan een officiële melding bij Veilig Thuis volgen.

Veilig Thuis Drenthe

Contact

Kinder- en Jeugdpsychiatrie
Postbus 30007, 9400 RA Assen
T (0592) 33 48 00

Informatie over kosten en eigen risicoLees en bekijk verhalen van patiënten

Wachttijden

Informatie over de wachttijden van kinder- en jeugdpsychiatrie bij de wachttijden van GGZ Drenthe.

Mijn GGZ Drenthe

Het patiëntenportaal en de online behandelomgeving vind je via Mijn GGZ Drenthe.

Patiëntinformatie A-Z

Een vraag stellen aan Kinder- en Jeugdpsychiatrie

Lees ook onze veelgestelde vragen of stel hier direct uw vraag:

* = Verplicht veld

Het beantwoorden van uw bericht kan enkele dagen duren. Vragen over uw persoonlijke psychische situatie behandelen wij niet per e-mail. Voor vragen kunt u tijdens kantooruren ook telefonisch contact opnemen via 0592 – 74 14 14. 

Met het invullen van het contactformulier geeft u toestemming uw persoonsgegevens te gebruiken voor het reageren op uw bericht. Uw gegevens worden alleen voor dat doel gebruikt en niet langer bewaard dan nodig is.