Spring naar navigatie Spring naar inhoud

Behandelaren bij KJP

Veel kinderen en jongeren zoals jij komen bij GGZ Drenthe Kinder- en Jeugdpsychiatrie (KJP) om te praten. Je bent niet de enige! Onze hulpverleners kunnen je helpen om uit te zoeken wat er aan de hand is en welke oplossingen daarvoor zijn. 

In de uitnodigingsbrief voor het eerste gesprek staat met wie je gaat praten. Soms vindt het gesprek plaats met verschillende hulpverleners (tegelijk of na elkaar). Meestal gaan we ook praten met je ouders en andere mensen die voor je belangrijk zijn. Als je ouder bent dan 16 jaar mag je zelf bepalen of en met wie we nog meer gaan praten. Als je ouders zijn gescheiden, kan het zijn dat we met je ouders apart van elkaar gaan praten.

De hulpverlener gaat eerst met je kennismaken. De hulpverlener wil ook graag van jou weten waar hij of zij je mee kan helpen. 

Het is belangrijk te weten dat je alleen iets hoeft te vertellen als je dat zelf wilt. 

Meer over behandelaren bij KJP

Beroepsgeheim

Alles wat je vertelt blijft tussen jou en de hulpverlener(s). De hulpverlener heeft beroepsgeheim. Dat betekent dat hij of zij niets aan anderen mag vertellen zonder jouw toestemming. Bijvoorbeeld contact opnemen met je school.

Contact

Kinder- en Jeugdpsychiatrie
Postbus 30007, 9400 RA Assen
T (0592) 33 48 00

Informatie over kosten en eigen risicoLees en bekijk verhalen van patiënten

Wachttijden

Informatie over de wachttijden van kinder- en jeugdpsychiatrie bij de wachttijden van GGZ Drenthe.

Mijn GGZ Drenthe

Het patiëntenportaal en de online behandelomgeving vind je via Mijn GGZ Drenthe.

Patiëntinformatie A-Z

Een vraag stellen aan Kinder- en Jeugdpsychiatrie

Lees ook onze veelgestelde vragen of stel hier direct uw vraag:

* = Verplicht veld

Het beantwoorden van uw bericht kan enkele dagen duren. Vragen over uw persoonlijke psychische situatie behandelen wij niet per e-mail. Voor vragen kunt u tijdens kantooruren ook telefonisch contact opnemen via 0592 – 74 14 14. 

Met het invullen van het contactformulier geeft u toestemming uw persoonsgegevens te gebruiken voor het reageren op uw bericht. Uw gegevens worden alleen voor dat doel gebruikt en niet langer bewaard dan nodig is.