Spring naar navigatie Spring naar inhoud

Aanmelden

Voor behandeling bij GGZ Drenthe Kinder- en Jeugdpsychiatrie (KJP) is een verwijzing nodig van een deskundige in dienst van of namens de gemeente en/of een beschikking van uw gemeente. Ook kan de huisarts, of een Praktijkondersteuner Huisarts (POH-GGZ) namens de huisarts, jeugdarts, of medisch specialist verwijzen. De behandeling kan pas beginnen als KJP de beschikking van de gemeente heeft ontvangen.Vanaf de aanmelding tot en met einde van de behandeling informeren we verwijzers over het verloop van de behandeling.Voor vragen over verwijzingen kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met het Aanmeld- en Informatiecentrum van GGZ Drenthe: (0592) 74 14 00.

Informatie van de Rijksoverheid over hulp bij psychische problemen van uw kind

Voor verwijzers

Als verwijzer kunt u de patiënt bij voorkeur digitaal aanmelden via ZorgDomein. Na aanmelding ontvangt de patiënt zo snel mogelijk een uitnodiging voor een intake. Tijdens de intake worden de problemen in kaart gebracht en samen met de patiënt een behandelplan opgesteld. 

Voor vragen over behandelmogelijkheden, actuele wachttijden, intercollegiaal contact of aanvragen voor consultatie kunt u tijdens kantoortijden (8.30 – 17.00 uur) bellen met het Aanmeldcentrum van GGZ Drenthe: (0592) 74 14 00.

Wij houden u met enige regelmaat op de hoogte van het verloop van de behandeling. Ook ontvangt u van ons een bericht als de behandeling is beëindigd. Daarin staat ook informatie of advies over een eventuele vervolgbehandeling en voorgeschreven medicatie (tenzij de patiënt hier bezwaar tegen maakt).

Contact

Kinder- en Jeugdpsychiatrie
Postbus 30007, 9400 RA Assen
T (0592) 33 48 00

Informatie voor verwijzersInformatie over kosten en eigen risico

Wachttijden

Informatie over de wachttijden van kinder- en jeugdpsychiatrie vind je bij de wachttijden van GGZ Drenthe.

Patiëntinformatie A-Z

Een vraag stellen aan Kinder- en Jeugdpsychiatrie

Lees ook onze veelgestelde vragen of stel hier direct uw vraag:

* = Verplicht veld

Zorgvragen over persoonlijke psychische situaties behandelen wij niet per e-mail. Persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor het reageren op je bericht. De gegevens worden niet langer bewaard dan nodig is. Het beantwoorden van je e-mail kan enkele dagen duren. Voor vragen kun je ook telefonisch contact opnemen. Bellen (tijdens kantooruren) kan met Kinder- en Jeugdpsychiatrie via het algemene nummer van GGZ Drenthe: (0592) 33 48 00.