Spring naar navigatie Spring naar inhoud

Kennnis en ervaring

De behandelteams van GGZ Drenthe Kinder- en Jeugdpsychiatrie (KJP) bestaan uit psychiaters, klinisch en GZ-psychologen, sociaal-psychiatrisch verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten, systeemtherapeuten en psychomotorisch therapeuten. 

Zij hebben veel kennis van en ervaring in het behandelen van psychische en relationele problemen en beperkingen en in het ondersteunen van de ouder(s)/verzorger(s)/naaste(n). 

Samen met het kind/de jongere en belangrijke mensen om hen heen gaan zij aan de slag om te begrijpen wat er aan de hand is, een oplossing te vinden voor de problemen en/of te leren daarmee om te gaan.

Behandelaren in opleiding en stagiairs

Tijdens de behandeling kunnen cliënten  te maken krijgen met behandelaren in opleiding en stagiair(e)s.

Regiebehandelaar

De regiebehandelaar is eindverantwoordelijk voor de behandeling. De regiebehandelaar is meestal een psychiater, klinisch psycholoog, GZ-psycholoog, of verpleegkundig specialist. Op belangrijke momenten tijdens de behandeling, zoals de intake en de afsluiting, is er contact met de regiebehandelaar. Een regiebehandelaar is BIG-geregistreerd.

Contact

Kinder- en Jeugdpsychiatrie
Postbus 30007, 9400 RA Assen
T (0592) 33 48 00

Informatie voor verwijzersInformatie over kosten en eigen risico

Wachttijden

Informatie over de wachttijden van kinder- en jeugdpsychiatrie bij de wachttijden van GGZ Drenthe.

Patiëntinformatie A-Z

Een vraag stellen aan Kinder- en Jeugdpsychiatrie

Lees ook onze veelgestelde vragen of stel hier direct uw vraag:

* = Verplicht veld

Zorgvragen over persoonlijke psychische situaties behandelen wij niet per e-mail. Persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor het reageren op je bericht. De gegevens worden niet langer bewaard dan nodig is. Het beantwoorden van je e-mail kan enkele dagen duren. Voor vragen kun je ook telefonisch contact opnemen. Bellen (tijdens kantooruren) kan met Kinder- en Jeugdpsychiatrie via het algemene nummer van GGZ Drenthe: (0592) 33 48 00.