Spring naar navigatie Spring naar inhoud

Kennnis en ervaring

De behandelteams van GGZ Drenthe Kinder- en Jeugdpsychiatrie (KJP) bestaan uit psychiaters, klinisch en GZ-psychologen, sociaal-psychiatrisch verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten, systeemtherapeuten en psychomotorisch therapeuten. 

Zij hebben veel kennis van en ervaring in het behandelen van psychische en relationele problemen en beperkingen en in het ondersteunen van de ouder(s)/verzorger(s)/naaste(n). 

Samen met het kind/de jongere en belangrijke mensen om hen heen gaan zij aan de slag om te begrijpen wat er aan de hand is, een oplossing te vinden voor de problemen en/of te leren daarmee om te gaan.

Behandelaren in opleiding en stagiairs

Tijdens de behandeling kunnen cliënten  te maken krijgen met behandelaren in opleiding en stagiair(e)s.

Regiebehandelaar

De regiebehandelaar is eindverantwoordelijk voor de behandeling. De regiebehandelaar is meestal een psychiater, klinisch psycholoog, GZ-psycholoog, of verpleegkundig specialist. Op belangrijke momenten tijdens de behandeling, zoals de intake en de afsluiting, is er contact met de regiebehandelaar. Een regiebehandelaar is BIG-geregistreerd.

Contact

Kinder- en Jeugdpsychiatrie
Postbus 30007, 9400 RA Assen
T (0592) 33 48 00

Informatie voor verwijzersInformatie over kosten en eigen risico

Wachttijden

Informatie over de wachttijden van kinder- en jeugdpsychiatrie bij de wachttijden van GGZ Drenthe.

Patiëntinformatie A-Z

Een vraag stellen aan Kinder- en Jeugdpsychiatrie

Lees ook onze veelgestelde vragen of stel hier direct uw vraag:

* = Verplicht veld

Het beantwoorden van uw bericht kan enkele dagen duren. Vragen over uw persoonlijke psychische situatie behandelen wij niet per e-mail. Voor vragen kunt u tijdens kantooruren ook telefonisch contact opnemen via 0592 – 74 14 14. 

Met het invullen van het contactformulier geeft u toestemming uw persoonsgegevens te gebruiken voor het reageren op uw bericht. Uw gegevens worden alleen voor dat doel gebruikt en niet langer bewaard dan nodig is.