Spring naar navigatie Spring naar inhoud

Het Centrum Verstandelijke Beperking en Psychiatrie (CVBP) biedt verschillende behandelingen om je verder te helpen. De meeste behandelingen vinden plaats op de polikliniek (ambulante behandeling). Soms is opname in de kliniek nodig (klinische behandeling).

Veel voorkomende behandelingen in het CVBPMeer over behandeling op de poli CVBPMeer over opname in de kliniek CVBP

Tijdens de behandeling

Tijdens de behandeling gaat het om jouw wensen en doelen én om hoe je die het beste kunt bereiken. Jouw naasten betrekken we nadrukkelijk bij de behandeling. Het doel van de hulp is dat je, samen met je naasten, beter leert omgaan met de problemen. Hierdoor ontstaat een nieuwe balans, waarin je je beter kunt ontwikkelen en naasten zich sterker voelen.

Alle hulpverleners met wie jij te maken hebt bespreken regelmatig hoe de behandeling gaat. Soms moeten de afspraken die in het behandelplan zijn opgeschreven worden gewijzigd. Dat bespreken we altijd met jou, je eventuele wettelijke vertegenwoordiger, je naasten, je verwijzer en eventueel andere hulpverleners buiten het CVBP.

Contact

Centrum Verstandelijke Beperking en Psychiatrie

Middenweg 19, 9404 LL Assen
Postbus 30007, 9400 RA Assen
T (0592) 33 41 00
F (0592) 33 47 13

Behandeling op afspraak tijdens kantooruren. Vraag de behandelaar naar de mogelijkheden.

Informatie over kosten en eigen risico

Wachttijden

Informatie over de wachttijden van het CVBP vind je bij de wachttijden van GGZ Drenthe.

Mijn GGZ Drenthe

Het patiëntenportaal en de online behandelomgeving vind je via Mijn GGZ Drenthe.

Patiëntinformatie A-Z

Een vraag stellen aan het Centrum Verstandelijke Beperking en Psychiatrie

Lees ook onze veelgestelde vragen of stel hier direct uw vraag:

* = Verplicht veld

Zorgvragen over persoonlijke psychische situaties behandelen wij niet per e-mail. Persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor het reageren op je bericht. De gegevens worden niet langer bewaard dan nodig is. Het beantwoorden van je e-mail kan enkele dagen duren. Voor vragen kun je ook telefonisch contact opnemen. Bellen (tijdens kantooruren) kan met het Centrum Verstandelijke Beperking en Psychiatrie (0592) 33 41 00.