Spring naar navigatie Spring naar inhoud

Werken bij GGZ Drenthe

Samen met de cliënt werken wij aan herstel. Herstel gaat over genezing en/of het leren omgaan met een psychisch probleem. We helpen onze cliënten bij het (her)vinden van eigen mogelijkheden en het benutten van kansen. Problemen staan niet op de voorgrond. Net zo belangrijk is wat er allemaal nog wél kan.

Waarom GGZ Drenthe?

Bij GGZ Drenthe kun je rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden. Salaris, vergoedingen en pensioenvoorziening zijn goed geregeld en aan het einde van het jaar heb je recht op een eindejaarsuitkering. Bij ons vind je een open en informele werkomgeving met eigen verantwoordelijkheden en uitdagingen. Een goede sfeer vinden wij erg belangrijk.

GGZ Drenthe biedt veel mogelijkheden. We werken vanuit verschillende vestigingen in Drenthe en daarnaast bieden wij psychiatrische hulp aan huis. Wil je jezelf graag blijven ontwikkelen? Ook daarvoor ben je bij GGZ Drenthe aan het goede adres. We investeren voortdurend in het talent van alle medewerkers. Onze afdeling Opleidingen biedt functiegerichte trainingen en scholing en ondersteunt de individuele medewerker in zijn professionele ontwikkeling.

Bevlogen psychiaters gezocht

Ruimte om jezelf en onze zorg te ontwikkelen

Ben jij een bevlogen arts met vernieuwende ideeën en zoek je ruimte om jezelf en onze zorg verder te ontwikkelen? Kom dan werken als psychiater bij GGZ Drenthe!

Hier gaan wij voor

GGZ Drenthe kiest ervoor te veranderen, passend bij de vragen die ons worden gesteld. We zijn druk bezig om samen met onze medewerkers ons werk anders te organiseren. Dat doen we vanuit een duidelijke visie, gericht op de mensen voor wie én met wie we werken.

Wij zoeken jou

We hebben mensen als jij nodig die vanuit de inhoud meebouwen. Mensen die ervoor zorgen dat herstel en kwaliteit van leven altijd binnen handbereik van onze patiënten is of komt.

Bel ons

Kun jij wat voor ons betekenen? Dan komen we graag in contact met jou. Bel of mail ons om verder met elkaar te praten.

Frank de Jong (personeelsadviseur)

Werken en Vrijwilligers

Bent u op zoek naar een zinvolle invulling van uw vrije tijd? Nieuwe vrijwilligers zijn altijd van harte welkom! 

Werken en Arbeidsvoorwaarden

Bij GGZ Drenthe kun je rekenen op een uitstekend pakket arbeidsvoorwaarden, die zijn vastgelegd in de CAO GGZ. 

Werken en werkwinkel

Werkwinkel is het interne uitzendbureau van GGZ Drenthe. Onze medewerkers worden uitgezonden naar alle afdelingen en diensten. 

Een vraag stellen aan Bureau Werving en Selectie

Lees ook onze veelgestelde vragen of stel hier direct uw vraag:

* = Verplicht veld

Voor dringende vragen kun je (tijdens kantooruren) altijd telefonisch contact opnemen met Bureau Werving en Selectie (0592) 85 64 25. Het beantwoorden van de mail kan enkele dagen duren.