Spring naar navigatie Spring naar inhoud

Werken bij GGZ Drenthe

Samen met de cliënt werken wij aan herstel. Herstel gaat over genezing en/of het leren omgaan met een psychisch probleem. We helpen onze cliënten bij het (her)vinden van eigen mogelijkheden en het benutten van kansen. Problemen staan niet op de voorgrond. Net zo belangrijk is wat er allemaal nog wél kan.

Waarom GGZ Drenthe?

Bij GGZ Drenthe kun je rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden. Salaris, vergoedingen en pensioenvoorziening zijn goed geregeld en aan het einde van het jaar heb je recht op een eindejaarsuitkering. Bij ons vind je een open en informele werkomgeving met eigen verantwoordelijkheden en uitdagingen. Een goede sfeer vinden wij erg belangrijk.

GGZ Drenthe biedt veel mogelijkheden. We werken vanuit verschillende vestigingen in Drenthe en daarnaast bieden wij psychiatrische hulp aan huis. Wil je jezelf graag blijven ontwikkelen? Ook daarvoor ben je bij GGZ Drenthe aan het goede adres. We investeren voortdurend in het talent van alle medewerkers. Onze afdeling Opleidingen biedt functiegerichte trainingen en scholing en ondersteunt de individuele medewerker in zijn professionele ontwikkeling.

Hier gaan wij voor

GGZ Drenthe kiest ervoor te veranderen, passend bij de vragen die ons worden gesteld. We zijn druk bezig om samen met onze medewerkers ons werk anders te organiseren. Dat doen we vanuit een duidelijke visie, gericht op de mensen voor wie én met wie we werken.

Wij zoeken jou!

We hebben mensen als jij nodig die vanuit de inhoud meebouwen. Mensen die ervoor zorgen dat herstel en kwaliteit van leven altijd binnen handbereik van onze patiënten is of komt.

Bel ons

Kun jij iets voor ons betekenen? Dan komen we graag in contact met jou. Bel of mail ons om verder met elkaar te praten.

Frank de Jong, personeelsadviseur
Mobiel:06 50889377
E-mail: Frank de Jong

> Klik hier voor alle lopende vacatures
Klik hier voor werken en specialistische functies

Ruimte om jezelf en onze zorg te ontwikkelen!

Bevlogen psychiaters gezocht

Ben jij een bevlogen arts met vernieuwende ideeën en zoek je ruimte om jezelf en onze zorg verder te ontwikkelen? Kom dan werken als psychiater bij GGZ Drenthe!

> "Psychiaters kom kennismaken"

Gedreven en ambitieuze Verpleegkundig Specialisten gezocht

Hettie Aardema, Verpleegkundig Specialist en Opleider VS GGZ bij GGZ Drenthe:

"Alex wil graag meer vrienden. Martine wil een opleiding volgen. Pieter wil weer genieten van de mooie dingen van het leven. Alex, Martine en Pieter hebben psychische problemen. Maar ook: wensen, dromen en ambities! Kijk jij verder dan hun diagnose en help je hen weer een goed leven op te bouwen? Je bent welkom voor een goed gesprek!"

Meer over werken als VS bij GGZ Drenthe