Spring naar navigatie Spring naar inhoud

Hoe werkt het?

Zie je een interessante vacature op onze website en vind je dat jij de geschikte kandidaat bent? Je kunt snel en makkelijk online solliciteren door middel van het digitale sollicitatieformulier. Je gegevens zijn dan meteen op de juiste plek en bij de juiste mensen. Als je profiel en cv aansluiten op de functie waarop je solliciteert, is het mogelijk dat je wordt uitgenodigd voor een eerste gesprek. Dit gesprek wordt gevoerd met de teammanager en een of meer collega's van de afdeling / het team waar de vacature is gesteld.

Aanstellingsgesprek

Als je van de teammanager te horen hebt gekregen dat je wordt aangesteld, dan krijg je binnen een week een uitnodiging voor een aanstellingsgesprek. Als we dit gesprek succesvol hebben afgerond, kunnen wij je begroeten als onze nieuwe collega.

Snel bericht

We zullen jouw sollicitatie zo snel mogelijk bekijken. Je ontvangt altijd binnen vijf werkdagen een bevestiging per e-mail. Ook als je niet in aanmerking komt voor een vacature bij GGZ Drenthe of als wij denken dat je profiel niet aansluit bij toekomstige vacatures, dan ontvang je hierover bericht per e-mail. Ons streven is de volledige procedure binnen vijf weken af te ronden.

Contact

Heb je een vraag over werken, leren of onderzoeken bij GGZ Drenthe? Dan kunnen je bellen met het Bureau Werving en Selectie. Ook kun je je vraag per e-mail stellen. Ons mailadres en veel gestelde vragen vind je op de contactpagina.

Een vraag stellen aanĀ Bureau Werving en Selectie

Lees ook onze veelgestelde vragen of stel hier direct uw vraag:

* = Verplicht veld

Voor vragen kunt u tijdens kantooruren ook telefonisch contact opnemen. Zorgvragen over uw persoonlijke psychische situatie behandelen wij niet per e-mail. Uw persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor het reageren op uw bericht. De gegevens worden niet langer bewaard dan nodig is. Het beantwoorden van uw e-mail kan enkele dagen duren.