Spring naar navigatie Spring naar inhoud

Leren bij GGZ Drenthe

GGZ Drenthe biedt opleidingen en tal van mogelijkheden om stage te lopen. GGZ Drenthe is een lerende organisatie. Onze medewerkers kunnen kiezen uit een ruim aanbod aan bij- en nascholingstrajecten en er worden regelmatig symposia en workshops georganiseerd. Ook op de werkvloer kun je veel leren van elkaars expertise, door middel van samenwerking, coaching en begeleiding.

Opleidingen bij GGZ Drenthe

GGZ Drenthe biedt opleidingen voor externe kandidaten. Ook medewerkers van GGZ Drenthe hebben verschillende mogelijkheden om door te groeien.

Stages bij GGZ Drenthe

GGZ Drenthe biedt tal van mogelijkheden om stage te lopen: binnen verschillende beroepen en op verschillende niveaus. GGZ Drenthe heeft stageplaatsen voor studenten van verschillende opleidingen op MBO-, HBO- en Universitair niveau. Ook maatschappelijke stages zijn mogelijk.

De Vakbibliotheek

Knooppunt van kennis en informatie

De Vakbibliotheek van GGZ Drenthe biedt een brede collectie. Er zijn ruim 100 tijdschriften, 3000 boeken en meer dan 15 belangrijke zoeksystemen beschikbaar.

Voor wie?

Als medewerker van GGZ Drenthe kun je boeken lenen en tijdschriftartikelen aanvragen. Ook voor medewerkers in opleiding is de Vakbibliotheek een knooppunt van kennis en informatie.

Toegang vanaf je werkplek

Vanaf je werkplek kun je bijblijven op ontwikkelingen in je vakgebied door het ontvangen van gerichte attendering (inhoudsopgaven van tijdschriften, nieuwsbrieven diverse organisaties).De intranetpagina van de bibliotheek geeft je ook op je werkplek toegang tot zoeksystemen en (elektronische) boeken en tijdschriften waarop de Vakbibliotheek geabonneerd is.

Locatie en openingstijden

De Vakbibliotheek bevindt zich op het ggz-terrein in Assen. In de bibliotheek vind je de boeken en tijdschriftencollectie en daarnaast computerwerkplekken. Je kunt hier in ieder geval van dinsdag tot en met donderdag van 10.00 tot 12.30 uur terecht. Het is ook mogelijk een afspraak te maken voor een korte introductie. Kun je niet langskomen? Dan kun je via de telefoon of mail je vragen stellen en aanvragen indienen.

Een vraag stellen aan afdeling Opleidingen

Lees ook onze veelgestelde vragen of stel hier direct uw vraag:

* = Verplicht veld

Voor dringende vragen kun je (tijdens kantooruren) altijd telefonisch contact opnemen met afdeling Opleidingen (0592) 33 40 30. Het beantwoorden van de mail kan enkele dagen duren.