Spring naar navigatie Spring naar inhoud

GGZ Drenthe biedt opleidingen en tal van mogelijkheden om stage te lopen. GGZ Drenthe is een lerende organisatie. Onze medewerkers kunnen kiezen uit een ruim aanbod aan bij- en nascholingstrajecten en er worden regelmatig symposia en workshops georganiseerd. Ook op de werkvloer kun je veel leren van elkaars expertise, door middel van samenwerking, coaching en begeleiding.

Opleidingen bij GGZ Drenthe

GGZ Drenthe biedt opleidingen voor externe kandidaten. Ook medewerkers van GGZ Drenthe hebben verschillende mogelijkheden om door te groeien.

Stages bij GGZ Drenthe

GGZ Drenthe biedt tal van mogelijkheden om stage te lopen: binnen verschillende beroepen en op verschillende niveaus. GGZ Drenthe heeft stageplaatsen voor studenten van verschillende opleidingen op MBO-, HBO- en Universitair niveau. Ook maatschappelijke stages zijn mogelijk.

De Vakbibliotheek

Knooppunt van kennis en informatie

De Vakbibliotheek van GGZ Drenthe biedt toegang tot boeken, tijdschriften, databases en hulp bij het zoeken.

Voor wie?

Alle medewerkers en opleidelingen van GGZ Drenthe kunnen boeken, artikelen en persoonlijke en online ondersteuning bij literatuuronderzoek en referentiebeheer krijgen.

Toegang vanaf je werkplek

Vanaf je werkplek heb je toegang tot alle online beschikbare informatie en kun je bijblijven op ontwikkelingen in je vakgebied door het ontvangen van gerichte attendering.

Een vraag stellen aan afdeling Opleidingen

Lees ook onze veelgestelde vragen of stel hier direct uw vraag:

* = Verplicht veld

Voor dringende vragen kun je (tijdens kantooruren) altijd telefonisch contact opnemen met afdeling Opleidingen, 06 - 21 85 53 63. Het beantwoorden van de mail kan enkele dagen duren.