Spring naar navigatie Spring naar inhoud

Voorjaarscongres psychiatrie

dinsdag 10 april 2018

GGZ Drenthe is met een stand aanwezig op het voorjaarscongres van de Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie. Dat wordt gehouden van woensdag 11 april tot en met vrijdag 13 april in Maastricht. 

Psychiater Erik Mulder van GGZ Drenthe discussieert op het voorjaarscongres over het belang van herkennen van een verstandelijke beperking bij mensen met psychische problemen. Verder is er een inhoudelijke bijdrage van arts verstandelijk gehandicapten Gerda de Kuijper over het voorschrijven van psychofarmaca bij mensen met een verstandelijke beperking. 

Kom kennismaken!
GGZ Drenthe heeft diverse vacatures voor psychiaters. Het voorjaarscongres is bij uitstek de plek om bij te praten, of juist kennis te maken met vakgenoten. Je vindt GGZ Drenthe in stand 38 op het plein 't Noorden.

Lees verder: Psychiaters kom kennismaken

Angstig en verslaafd aan lorazepam

Verpleegkundig specialisten Paula van Herreveld en José Bom van GGZ Drenthe hebben een artikel in Nurse Academy GGZ gepubliceerd over angstig zijn en verslaafd aan lorazepam.

Van 3 tot 13 april: Pelikaanstraat tussen Overcingellaan en Dennenweg gesloten

Van 3 tot 13 april is de Pelikaanstraat tussen het voorrangsplein aan de Overcingellaan en de kruising met de Dennenweg in Assen gesloten. Dan vinden werkzaamheden plaats in het kader van de reconstructie van de Dennenweg en de aanleg van nieuwe fiets- en voetpaden. Het verkeer wordt met gele borden omgeleid.