Spring naar navigatie Spring naar inhoud

Verdachte Kinder- en Jeugdpsychiater in Nepal was in dienst bij GGZ Drenthe

maandag 18 juni 2018

Op 15 juni is in Nepal een kinder- en jeugdpsychiater gearresteerd op verdenking van kindermisbruik. Deze psychiater was van 2005 tot en met 2017 werkzaam bij GGZ Drenthe Kinder- en Jeugdpsychiatrie (KJP). Hij werkte daar in deeltijd op de locaties Emmen, Hoogeveen en Meppel.

Voor zover wij nu kunnen nagaan, zijn er in de periode die hij bij ons werkte geen signalen geweest van mogelijk ontoelaatbaar gedrag.

We realiseren ons dat het feit dat de verdachte persoon bij ons heeft gewerkt, onrust kan veroorzaken. Was uw kind in die periode bij ons in behandeling en heeft u of uw kind zorgen of vragen? Neem dan contact op met één van deze nummers.

Algemene vragen

* Communicatie GGZ Drenthe, telefoon 06 46 40 64 64

Signalen of meldingen over ontoelaatbaar gedrag

* Zedenpolitie, telefoon 088 1671601 (tijdens kantooruren)
 

Angstig en verslaafd aan lorazepam

Verpleegkundig specialisten Paula van Herreveld en José Bom van GGZ Drenthe hebben een artikel in Nurse Academy GGZ gepubliceerd over angstig zijn en verslaafd aan lorazepam.

Van 3 tot 13 april: Pelikaanstraat tussen Overcingellaan en Dennenweg gesloten

Van 3 tot 13 april is de Pelikaanstraat tussen het voorrangsplein aan de Overcingellaan en de kruising met de Dennenweg in Assen gesloten. Dan vinden werkzaamheden plaats in het kader van de reconstructie van de Dennenweg en de aanleg van nieuwe fiets- en voetpaden. Het verkeer wordt met gele borden omgeleid.