Spring naar navigatie Spring naar inhoud

Dit is het

Een kortdurende behandeling kan worden ingezet wanneer de problemen nog niet te groot of te ingewikkeld zijn. Tijdens de bijeenkomsten gaat iemand vanuit zijn eigen kracht actief aan de slag met de problemen.

Onze hulpverleners zijn geschoold om met het KOP-Model te werken. Dit betekent dat er wordt gekeken naar de Klacht, de Omstandigheden en de Persoonlijke stijl. De omstandigheden, daar kun u niet altijd snel wat aan doen. Daarom richten we ons op de persoonlijke stijl, de draagkracht van mensen.

Beter omgaan met lastige situaties

  • Problemen met werk of studie
  • Angst, somberheid, rouw
  • Problemen met assertiviteit
  • Problemen met opvoeding van kinderen
  • Seksuele problemen

Wat levert het op?

Kortdurende hulp is gericht op het krijgen van inzicht in uw klachten en het aanleren van vaardigheden zodat u situaties in de toekomst beter aankunt. De nadruk ligt op het zoeken naar praktische oplossingen en gedragsveranderingen. 

De beschrijving van kortdurende behandeling geeft een algemeen beeld van de behandeling. 

Een vraag stellen

Lees ook onze veelgestelde vragen of stel hier direct uw vraag:

* = Verplicht veld

Voor vragen kunt u tijdens kantooruren ook telefonisch contact opnemen via 0592 - 74 14 14. Zorgvragen over uw persoonlijke psychische situatie behandelen wij niet per e-mail. Uw persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor het reageren op uw bericht. De gegevens worden niet langer bewaard dan nodig is. Het beantwoorden van uw e-mail kan enkele dagen duren.