Spring naar navigatie Spring naar inhoud

Als je een klinische behandeling bij Gezinspsychiatrie krijgt mag je geen verslavende middelen gebruiken. Ook moet je een vast woonadres hebben en moeten je financiën op orde zijn.

Bij de aanmelding bespreekt de intakefunctionaris deze zaken met de aanmelder. Mogelijk heb je eerst tijd nodig om aan deze voorwaarden te voldoen. Tijdens de gehele voorbereidingsperiode voorafgaand aan de klinische behandeling is er voortdurend aandacht voor deze onderwerpen en ga je aan de slag om deze zaken op orde te krijgen. Ook tijdens het intakegesprek worden deze onderwerpen weer besproken.

Drie maanden aantoonbaar clean

Gebruik van drugs, alcohol en andere verdovende middelen is niet toegestaan tijdens de opnameperiode (en dus ook niet in de weekenden thuis) en leidt - na een waarschuwing - tot stoppen van de behandeling en ontslag. Vóór klinische behandeling moet je minstens drie maanden aantoonbaar clean zijn. Tijdens de klinische behandeling controleren we regelmatig op middelengebruik.

Contact

Gezinspsychiatrie
Kliniek De Bron
Asserstraat 14
9411 LL Beilen

Kliniek De Stee
Altingerweg 1, gebouw De Weijerd
9411 PA Beilen

Bereikbaar tijdens kantooruren op (0593) 53 53 44.

Informatie over kosten en eigen risicoLees en bekijk verhalen van patiënten

Wachttijden

Informatie over de wachttijden van Gezinspsychiatrie vind je bij de wachttijden van GGZ Drenthe.

Mijn GGZ Drenthe

Het patiëntenportaal en de online behandelomgeving vind je via Mijn GGZ Drenthe.

Patiëntinformatie A-Z

Een vraag stellen aan Gezinspsychiatrie

Lees ook onze veelgestelde vragen of stel hier direct uw vraag:

* = Verplicht veld

Zorgvragen over persoonlijke psychische situaties behandelen wij niet per e-mail. Persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor het reageren op je bericht. De gegevens worden niet langer bewaard dan nodig is. Het beantwoorden van je e-mail kan enkele dagen duren. Voor vragen kun je ook telefonisch contact opnemen. Bellen (tijdens kantooruren) kan met GGZ Drenthe Gezinspsychiatrie (0593) 53 53 44 .