Spring naar navigatie Spring naar inhoud

Dit is het

Met psychodynamische therapie gaan patiënten op zoek naar de oorzaken van hun psychische problemen. Er is aandacht voor problemen die u nu tegenkomt in uw relaties. En problemen met zelfvertrouwen. Ook kijken we naar dingen die in uw jeugd gebeurd zijn. De relatie met ouders, broers en zussen bepaalt voor een groot deel hoe u later omgaat met anderen. Vaak gaat dat onbewust.

Wat levert het op?

Door psychodynamische therapie wordt u zich bewust van hoe u met dingen omgaat, waarom u doet zoals u doet. Ook verwerkt u tekorten of trauma’s van vroeger en leert u op een goede manier met uw gevoelens en behoeften om te gaan. 

Praktische zaken

Psychodynamische therapie wordt individueel of in een groep gegeven en vindt wekelijks plaats.

De beschrijving van psychodynamische therapie geeft een algemeen beeld van de behandeling.

Een vraag stellen

Lees ook onze veelgestelde vragen of stel hier direct uw vraag:

* = Verplicht veld

Het beantwoorden van uw bericht kan enkele dagen duren. Vragen over uw persoonlijke psychische situatie behandelen wij niet per e-mail. Voor vragen kunt u tijdens kantooruren ook telefonisch contact opnemen via 0592 – 74 14 14. 

Met het invullen van het contactformulier geeft u toestemming uw persoonsgegevens te gebruiken voor het reageren op uw bericht. Uw gegevens worden alleen voor dat doel gebruikt en niet langer bewaard dan nodig is.