Spring naar navigatie Spring naar inhoud

Netwerkmiddag De Evenaar locatie Heerenveen

Op donderdag 6 december organiseert De Evenaar, Centrum voor Transculturele Psychiatrie, een netwerkmiddag voor hulpverleners op de locatie in Heerenveen. Sinds 3 september 2018 biedt De Evenaar psychische zorg aan vluchtelingen, asielzoekers en migranten op deze locatie. Graag willen wij u via deze netwerkmiddag kennis laten maken met het team en de behandelmogelijkheden. 

Behandelmethodes, preventie en Jeugd
De middag bestaat onder andere uit uitleg over de werkwijze, het behandelprogramma van de polikliniek en behandelmogelijkheden van posttraumatische problematiek. U krijgt inzicht in de behandelmethodes die toegepast worden binnen ons centrum, in preventie en ons aanbod voor jeugd. Uiteraard gaan wij graag in op uw vragen en opmerkingen en is er uitgebreid gelegenheid om nader kennis te maken. Specifieke vragen over de werkwijze, mogelijkheden tot contact, aanmeldingen etc. kunnen aan bod komen op de netwerkmiddag. Ook kunt u kennis maken met een aantal hulpverleners dat in Heerenveen werkt. 

U bent van harte welkom op:

Datum: Donderdag 6 december 2018
Tijd: 14:30 uur - 18:00 uur
De Evenaar, locatie Heerenveen

Aanmelden
Wij willen u vragen van tevoren aan te melden voor deze middag. Dat kan tot 23 november 2018 via mail naar Jolanda Gils. Heeft u op voorhand al vragen over de netwerkmiddag, dan kunt u bovenstaand e-mail adres daarvoor gebruiken.

Begin 2019 volgt een netwerkmiddag in Beilen.