Spring naar navigatie Spring naar inhoud

U kunt uw patiënt via ZorgDomein aanmelden bij GGZ Drenthe. Bij vragen kunt u contact met ons opnemen via (0592) 33 41 00.

Nadat u uw patiënt  heeft aangemeld bij het Centrum Verstandelijke Beperking en Psychiatrie ontvangt hij/zij zo snel een brief met een uitnodiging voor een eerste gesprek: de intake. Tijdens de intake wordt de vraag van de patiënt helder. Aan de hand hiervan wordt samen met de patiënt een behandeltraject afgesproken en een behandelplan opgesteld. Hierin staat vastgelegd wat het doel is van de behandeling en hoe deze eruit zal zien. 

In overleg met de patiënt wordt afgesproken, hoe en wie op de hoogte wordt gehouden van het verloop van de behandeling. Wij houden u met enige regelmaat op de hoogte van het verloop van de behandeling. Ook ontvangt u van ons een bericht als de behandeling is beëindigd. Hierin staat onder andere beschreven waaruit de behandeling heeft bestaan. Ook vindt u hierin informatie of advies over een eventuele vervolgbehandeling en voorgeschreven medicatie (tenzij de patiënt hier bezwaar tegen maakt).

Meer informatie over Centrum Verstandelijke Beperking en Psychiatrie.